The Ultimate Martinez
GinRaw je gastronomický gin pocházející z uměním žijící Barcelony. Za vytvořením stojí dvojice podnikatelů a čtyři naslovovzatí mistři: šéfkuchař, sommeliér, mixolog a parfumer, kteří do ginu zapracovali výraznou dávku vlastního perfekcionismu. Jejich gin vás překvapí plným tělem a vynikající chutí, stejně jako kvalitou a výbuchem vůní.
Destilace probíhá při nízké teplotě, aby se zachovala chuť a vůně použitých botaník, mezi něž patří i listy citroníku, citron, limetka, kardamom, koriandr a vavřín. Je to neobvyklý a jedinečný gastronomický gin, který vás chytí za srdce.
GinRaw se vyrábí pouze v malých množstvích se 42,3 % obsahem alkoholu. Doporučujeme podávat jemně vychlazený v kombinaci s kostkami ledu, tonikem a plátkem limetky. Nachází se ve velmi krásné minimalistické láhvi se žlutými doplňky, která zaručeně vylepší vaši sbírku nebo vitrínku v baru.
Barva: křišťálová, průzračná
Vůně: jalovec, borovice, pepř, limetková kůra, koriandr
Chuť: svěží, pikantní, bylinky, květiny, citrusy, badyán, limetka
Závěr: dlouhý, kardamom, pepř, citrónová kůra, pomeranč
Bonanto The Ultimate Aperitivo je výsledkem macerace více než 30 botaník. Mezi tyto speciální přísady patří pelyněk, středomořské rostliny jako bobkový list, bazalka, tymián i výběr citrusových plodů, které zvyšují jeho čerstvost. Třešňový destilát a jablko mu dodávají jedinečnou sladkou chuť.
Různá stadia macerace se uskutečňují při pokojové teplotě, aby se zajistila optimální extrakce a zachovaly se nejčerstvější vůně. Aperitiv se nachází ve velmi pěkné designové láhvi se slabomodrou etiketou. Výborně se kombinuje s ledem nebo v různých koktejlech a long drincích.
Destilát zraje 2 roky v dřevěných sudech z bílého finského jasanu. Tímto procesem nabývá vůně likéru výbornou aromatickou intenzitu, jeho chuť se stává originální a harmonickou. Má typický základ destilátů s překvapivě dlouhým závěrem. Luxardo Maraschino je nepostradatelnou přísadou známých koktejlů jako jsou Mary Pickford, Cuba Libre, Daiquiri, atd ... Lze ho použít jako žaludeční likér, i jako skvělou tečku po velkém stolování. Luxardo Maraschino má tradiční uplatnění v cukrářství av gastronomii. Klasické použití je na ovoce (ananas, jahody, pomeranče a obecně na míchané ovocné saláty) a při výrobě chutných domácích sladkostí.