Brugal Maestro Reserva
Brugal Maestro Reserva, to je rum, na kterém pracovalo pět generací. Již více než 135 let povyšuje společnost Maestros Roneros umění výroby rumu a vytváří dědictví, které obstálo ve zkoušce času.
Pod vedením Master Blenderky Jassily Villanuevi vznikl rum Maestro Reserva - mistrovské dílo, které vystihuje neochvějný závazek společnosti Brugal k dokonalosti a inovacím.
Při výrobě rumu Maestro Reserva se používá inovativní technika Dark Aromatic Toasting. Rum zraje v sudech po sherry z amerického dubu. Poté se přelije do jiných nádob a sudy se pečlivě vypálí, aby se ze dřeva uvolnily karamelové tóny.
Po opětovném naplnění sudy dodávají rumu jemné karamelové tóny s nádechem dubu, medu a kouře. Dřevo dodává rumu krásnou jantarovou barvu a lahodnou sametově plnou chuť s tóny vanilky a pomerančové kůry a jemnou hořkostí hnědého cukru.
Tajemství výjimečné chuti spočívá ve správném načasování vypálení a naplnění sudů a délce zrání. Technika tmavého aromatického toastování rum přirozeně sladí bez přidání cukrů nebo jiných přísad.
Díky intuitivnímu pochopení přesné alchymie dřeva a plamene, která dává vzniknout živým karamelovým tónům, odhalují uvnitř přirozeně hladkou, dobře zakulacenou a sladce komplexní tekutinu.
Lahve mají obsah alkoholu 41,2 %, objem 0,7 l a dodávají se v dárkových kartonech.