1 l
16.5 %

Cynar 1l

439 Kč s DPH
Zaregistrujte se a získejte lepší ceny
U vás do 5.11.2025
Skladem
Cynar je italský aperitívový likér vyrobený pomocí 13-ti různých rostlin. Hlavní příchutí je vlastně artyčok a jeho…
EAN: 8002240001009
Kód: CYR-10E
Popis

Cynar je italský aperitívový likér vyrobený pomocí 13-ti různých rostlin. Hlavní příchutí je vlastně artyčok a jeho název Cynar pochází z latinského výrazu pro artyčok, Cynara scolymus. Má hořkosladkou chuť a je dobrý s ledem, sodou a plátkem pomeranče (velmi oblíbené v Itálii). Dobře se hodí do koktejlů vyráběných z Campari, kde může nahradit Campari se skvělým účinkem.

Složení

alkohol, cukr, výtažek z listů artyčoku a aromatických bylin, chinin, kyselina citronová

U nás se poškozeného zboží bát nemusíte
Vážení zákazníci, nebojte se, naše zboží je křehké, ale velmi nám záleží na tom, aby k vám dorazilo v naprostém pořádku. více o bezpečném balení
Základní informace
Značka
EAN
8002240001009
Země
Itálie
Balení
Bez obalu
Objem
1 l
Alk.
16.5 %
Jednotková cena
439 Kč za 1l
Množství v kartonu
12 ks
Hodnocení produktu
Na tento produkt ještě nebyla napsána recenze.
Jak se vám líbil tento produkt?
Záruka kvality a vaší spokojenosti
Heureka - Ověřeno zákazníky
97% (1094 recenzií)
zákazníků doporučuje nákup v našem obchodě
Aktuálně z našeho blogu
Whisky, které vás zahřejí – výběr kouřových a podzimních single malt whisky
Whisky, které vás zahřejí – výběr kouřových a podzimních single malt whisky
Blíží se období, kdy se večery prodlužují a vítr začíná být kousavý. To je přesně ten správný čas na něco, co zahřeje nejen tělo, ale i duši. Ačkoli podzim lze přežít jen s čajem a dekou, někdy je potřeba něco silnějšího, něco s trochou kouře a velkým charakterem: skotská whisky. Toto je období roku, kdy nejlépe chutnají těžší nebo rašelinné whisky. Kouř, koření a hloubka chuti jsou ideální pro…
Jak připravit dokonalý punč!
Jak připravit dokonalý punč!
Punč – nápoj, který spojuje svět Punč má dlouhou historii a dodnes zůstává symbolem přátelství, tepla a společenských okamžiků. Jeho název pochází z indického slova pañch („pět“) – podle pěti základních ingrediencí: alkoholu, cukru, citrusů, vody a koření. Do Evropy se dostal v 17. století díky obchodníkům Britské Východoindické společnosti a rychle se stal oblíbeným na oslavách i v zimních…