Set růžových šumivých vín
Dignitat Cava Rosé je šumivé víno z Katalánska, které kombinuje tradiční odrůdy Trepat, Garnacha a Monastrell ve stejném poměru.
Vyrábí se tradiční metodou sekundárního kvašení v láhvi a zraje 11 měsíců na kvasnicích. S obsahem alkoholu 11,5 % a zbytkovým cukrem 7 g/l nabízí svěží a ovocnou chuť s jemnou perlivostí.
Barva vína je jasně růžová s fialovými odlesky. Ve vůni převládají tóny zralého ovoce, zejména jahod a třešní. V ústech je víno svěží, ovocné a dobře vyvážené, s dlouhým a svěžím závěrem.
Dignitat Cava Rosé je ideálním společníkem k dezertům, sladkostem a čokoládě, stejně jako k lehkým předkrmům a tapas.



Vigna Rampante Gran Cuvée Rosé Brut Lory je smyslným vyjádřením mistrovské směsi odrůd Pinot Noir a Raboso, která se vyrábí v srdci regionu Treviso. Toto elegantní cuvée vytvořené metodou Charmat nabízí delikátní smyslový zážitek, který dokonale kombinuje svěžest, jemnost a strukturu.
Hrozny jsou pečlivě sklízeny v optimální zralosti - Pinot Noir na konci srpna a Raboso na konci října. Po krátké maceraci na slupkách se víno vinifikuje do růžova měkkým lisováním. Kvašení probíhá při kontrolované teplotě, čímž se zachovává přirozené aroma hroznů. Sekundární kvašení metodou Charmat v tlakových tancích dodává vínu jemnou a trvalou perleť.
Gran Cuvée Lory je ideálním společníkem k rybím pokrmům nebo jako ideální aperitiv. Díky své svěžesti a pikantnosti doplní také čerstvé nebo jemně vyzrálé sýry.
Podělte se o tento jedinečný zážitek při výjimečných příležitostech a prožijte sofistikované chvíle ve dvojici nebo v kruhu svých blízkých.





Porta Leone Spumante Rosé Extra Dry je extra suché italské růžové šumivé víno, vyrábí se z hroznů odrůdy Pinot Nero a Pinot Bianco. Tato úroda je ručně česání na konci srpna ve vinařské oblasti Treviso na severu Itálie (nadmořská výška 50 m n. M.). Fermentuje v tlakové nádobě s vybranými kvasinkami. Plní se do lahví a následně se nechá několik týdnů vyzrát v upraveném skladu.
Perlení: jemné a dlouhé
Barva: jemně růžová
Vůně: ovocné tóny s nádechem bobulí a tropického ovoce
Chuť: svěží a jemná
Vynikající jako aperitiv. Výborně se hodí k rybám, mořským plodům nebo jemnými masnými jídlům a sýrem. Nejlepší podávat při teplotě 6 až 8 °C.