Absint Hill's se vyrábí macerací (a někdy destilací) vybraných bylin, zejména pelyňku (Artemisia absinthium), spolu s anýzem, fenyklem, koriandrem a 8 – 11 dalšími bylinami, podle rodinného receptu, který je starý více než 90 let. Absint má tradiční zelenou barvu díky chlorofylu, bez umělých barviv.
Značka Hill's pochází z rodinné palírny založené Albínem Hillem v roce 1920 v České republice. Po znárodnění a přestávce byl rodinný podnik obnoven po sametové revoluci v roce 1989, kdy Radomil Hill obnovil výrobu v Jindřichově Hradci. Absint Hill's byl jedním z prvních poválečných absintů, které se objevily na trhu.
Tento absint má výraznou hořkou chuť způsobenou absinthinem, s typickými bylinnými tóny pelyňku, které jsou mírně kořeněné a silné. Obsah alkoholu 70 % dává nápoji výraznou sílu. Nejlépe se podává dobře vychlazený v likérových skleničkách, ideálně s absintovým rituálem (kostka cukru a voda) nebo jako základ pro koktejly.



