Set vín Rosso mix
Giusti Antonio DOC Rosso Montello Colli Asolani je suché červené víno z italských vinic. Vyrábí se z těch nejlepších hroznů odrůdy Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot a Recantina pocházejícího z tenuty Aria Valentina, vinařská oblast Montello, Itálie. Zraje 12-14 měsíců v barikových sudech po víně Umberto.
Barva: intenzivní rubínově červená s jemně fialovým podtónem
Buket: intenzivní s tóny červeného ovoce a černého rybízu, vanilka a pepř
Chuť: zřetelně plná, elegantní, zaoblené taniny, výborně dlouhotrvající závěr i chuť
Víno vhodné k červenému masu, ale i k ossobuco, jehněčímu a středně zralým sýrem.
Podávejte při teplotě 18 - 20 °C v širokých sklenicích.
Skladujte na chladném místě bez dosahu světla a zdrojů tepla.
Červené intenzivní italské suché víno Gattabuia Bolgheri Rosso z Toskánska – Bolgheri. Tvořeno z ordod 70 % Cabernet Sauvignon a 30 % Merlot. Chráněné označení původu.
Víno Bolgheri Gattabuia z Tenuta Moraia je příkladem přizpůsobivosti vinné révy Bordeaux v oblasti Maremma, která vedla k revoluci v historii vína. Víno je výsledkem tradiční macerace se slupkami a fermentace. Zraje 12 měsíců v barikových sudech, kde se může jeho aromatická škála plně rozvinout.
Barva: rubínovo-červená
Vůně: lékořice, káva, vanilka
Chuť: jemná, elegantní, hluboká a dlouho přetrvávající
Di Camillo Simbiosi Montepulciano d'Abruzzo Biologico je rubínově červené mladé italské víno. Vyrobeno ze 100 % hroznů Montepulciano d'Abruzzo pěstovaných na jílovito-vápencové půdě ve vinařské oblasti Chieti, Montepulciano d'Abruzzo D.O.P. v Itálii. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších původních odrůd italských hroznů, ze kterých vznikají intenzivní červená vína. Hrozny pro toto víno byly sbírány mechanicky i ručně. Následně bylo vinifikováno tradičními metodami s dodržením biologických postupů. Víno má krásnou rubínovou barvu s fialovým leskem, vůni jemných květů fialek a cyklamén, ale také strukturovanou robustní chuť červeného ovoce.
Barva: rubínově červená s fialovými odlesky
Vůně: květinová s tóny jemných fialek a bramboříku
Chuť: strukturovaná, robustní, červené ovoce