Set Ochutnej Bumbu
Bumbach Cream je úžasná novinka pro příznivce smetanových likérů. Dokonalá směs rumu Bumba, chai, kokosu, skořice, vybraného koření a smetany. Základ pro tento likér je Bumba rum s původní 400-letou recepturou, destilovaný na Barbadosu, zrání v sudech po bourbonu. Bumbach Cream podávejte chlazený, s ledem, ale také se výborně hodí na přípravu koktejlů.
Vyzkoušejte recept na Espresso Martini:
Složení:
60 ml krém Bumbach
30ml vodka
15 ml espressa
Špetka espresso mořské soli
Espresso prášek na ozdobu
Podávání:
Přidejte všechny ingredience do šejkru naplněného ledem a pořádně je protřepejte. Tekutinu přeceďte do vychlazeného martini poháru a před podáváním posypte na vrch espresso práškem.




Bumbach Xo je rum z Panamy, z lihovaru, který má více než 120 letou tradici. Vyrábí se z melasy. Zraje v malých soudcích z amerického bílého sudu po dobu 18 let. V závěru strávil krátký čas v andaluském sudech po sherry. Na trh přichází v tmavé matné láhvi s velkým X. Říká se, že symbol X ukrývá poklad ..... Vyzkoušejte, zda Bumba XO je opravdu hodný, aby byl označen jako poklad!





Bumbu je blended rum vyráběný podle původního receptu námořníků ze Západní Indie ze 16 a 17. století, kteří do svého rumu přimíchávali typické karibské ovoce a koření. Výsledkem je rum oříškové barvy, s vůní tropického ovoce a květin, s kořeněno-ovocnou chutí.
Moderní zpracování této směsi v podobě míchaného rumu Bumbu se skládá z koření a cukrové třtiny z 8 zemí – Barbados, Belize, Brazílie, Kostarika, Dominikánská republika, Salvádor, Guyana a Honduras. Bumbu rum je destilován na Barbadosu. Zrá v ex-bourbon sudech a jeho nejstarší složka zře úctyhodných 15 let.





