Set Naga Pearl of Jakarta + Tanduay Double Rum
Indonéský rum Naga Pearl of Jakarta je směs melasy a kvasnic fermentované červené rýže, která fermentuje v teakových kádích. Destilace probíhá v tradičních čínských destilačních zařízeních. Výsledný rum je spojení kotlíkové a sloupcové destilace. Rum Pearl of Jakarta zrál 3 roky v teakových sudech a následně 4 roky v amerických sudech po bourbonu. Poslední rok zrání zakončí v sudech z třešňového dřeva, což vyvine příjemnou chuť medu a třešní Morello.
Vůně: tropické ovoce, koření, dřevo, muškátový oříšek, třešně
Chuť: elegantní a kořeněná, s tóny ovoce, medu a třešní
Závěr: příjemně dlouhý






Tanduay Double Rum je prémiový filipínský rum vyráběný z místní cukrové třtiny. Je výsledkem příjemného spojení 16 letého a 5 letého rumu, které po smíchání spolu dále zrály v sudech po bourbonu další 2 roky do dokonalosti.
V chuťovém profilu intenzivně proniká do popředí karamelizovaný ananas, opékané oříšky, třešně, vanilka a tropické ovoce. Tanduay Double Rum je harmonický rum s výjimečně se prolínajícím spektrem chutí od začátku až do konce, který se ideálně hodí pro pomalé vychutnávání.
Tento rum je inspirován jedinečnými zkušenostmi a tradicí společnosti Tanduay ve výrobě filipínského rumu za posledních 16 desetiletí. Ztělesňuje hodnotu vzdání pocty všem mužům a ženám, kteří stojí za úspěchem společnosti Tanduay - úspěchem, který je typicky filipínský.
Představuje filipínský rum v jeho nejlepší podobě, pečlivě vyrobený podle tradice výroby rumu založené zakladateli společnosti a zdokonalené mistrem destilérem Faustinem Munnarizem, a jistě uspokojí náročné chuťové pohárky znalců rumu po celém světě.
Lahve jsou stáčeny do lahví o obsahu 40 % alkoholu a objemu 0,7 l a dodávají se v dárkovém tubusu.







